Hastanemizde Laparoskopik Nefrektomi Ameliyatı Yapıldı
04 Nisan 2022

WhatsApp Image 2022-04-01 at 15.18.37.jpeg

Hastanemizde Üroloji Bölümünde Afonksiyone böbrek tanısı ile 57 yaşında ki hastamıza Laparoskopik Nefrektomi (kapalı yöntemle böbreğin alınması) Ameliyatı gerçekleştirildi.

Daha önce böbrek tümörü hastalarımıza başarılı bir şekilde uygulanan yöntem bu kez böbrek fonksiyonlarını kaybetmiş bir hastamıza uygulandı.
Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir başta Op. Dr. Serdar ÇAKMAK, Op. Dr. İbrahim ATAK, Uzm. Dr. Ziyaettin KARAKUZU olmak üzere tüm ameliyat ekibimize teşekkür ederiz.

Açık yönteme göre daha az ağrı , daha hızlı iyileşme gibi birçok avantajı bulunan kapalı ameliyat yöntemi hastanemiz Genel Cerrahi, Üroloji ve Göğüs Cerrahisi bölümlerinde başarılı bir şekilde uygulana bilmektedir.