T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

Bursa Milletvekilimiz Sayın Refik ÖZEN Hastanemizi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi: 26/09/2020

AK Parti Bursa Milletvekilimiz Sayın Refik ÖZEN, Hastanemizin farklı servislerinde yatan ve tedavileri devam eden hastaları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret ederek sohbette bulundu ve istekleri olup olmadığını sordu.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Halil KARAHAN'dan hastane hakkında bilgi alan Refik ÖZEN daha sonra hastanemizin tüm servisleri gezerek tedavileri süren hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi.

Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Refik ÖZEN "İyi ve kötü günde daima vatandaşlarımızın yanındayız” diyerek, tüm hastalara acil şifalar diledi.

WhatsApp Image 2020-09-25 at 11.28.18 (1).jpeg