T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

2020 Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi Hastanemizde Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 05/02/2020

WhatsApp Image 2020-02-05 at 15.23.21 (1).jpeg

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık tesisimizde verimlilik yerinde değerlendirme çalışmaları yapıldı.

Amaç, kaynakları israf etmeden, etkin, etkili, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunumu sağlamak ve sürekli iyileştirmektir. Bu denetimler ile aynı zamanda katma değer yaratmak, uygulamaları geliştirmek ve başarıyı artırmak amacıyla masa başı inceleme yerine sahada sağlık hizmeti süreçlerinin gözlemsel değerlendirilmesi ön planda tutulmuştur. Bu bağlamda sağlık tesisimizde  "Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi" denetimi 04.02.2020 tarihinde hastanemizde başarı ile tamamlanmıştır. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.