T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

Hastanemiz personelleri Tuncay KARAKAYA ve Fahrettin ALBAY'ında bulunduğu Yıldırım Belediyesi 6 Nokta Görme Engelliler Spor Kulubü Goalball Türkiye Şampiyonu oldu!

Güncelleme Tarihi: 09/01/2020

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan Goalball Erkekler 1. Lig 2. Devre Türkiye şampiyonası 16-20 Aralık tarihleri arasında Sinop ilinde yapılmıştır.
Hastanemiz Santral birimi çalışanları Tuncay KARAKAYA ve Fahrettin ALBAY'ında bulunduğu Yıldırım Belediyesi 6 Nokta Görme Engelliler Spor Kulubü Goalball Türkiye Şampiyonu oldu! Toplam oynamış oldukları 18 karşılaşmanın sonucunda 2 mağlubiyet 1 beraberlik 15 galibiyet alarak 46 puanla 2019 Goalball Türkiye Şampiyonu olmuştur. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Uzm. Dr. Halil KARAHAN
Başhekim