T.C. Sağlık Bakanlığı Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

Yoğun Bakım Birimimizde Modernize Çalışmaları Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 05/10/2018

Uzun yıllardır kullanılan 6 dahili 13 genel  toplam 19 yataklı yoğun bakım birimimizde zamana bağlı olarak fiziki yıpranmalar meydana gelmiş. Bu durum Hastanemiz Yönetimi tarafından değerlendirilmiş, değerlendirme sonucunda da  19 yataklı yoğun bakım biriminde modernize çalışmaları yapılmıştır.

Yapılan  modernize çalışmaları ile daha sağlıklı ve güvenilir bir hizmet verilmeye başlanmıştır.  Yoğun bakım modernize çalışmaları sırasında asma tavanlar, havalandırma sistemleri , sağlık hizmet alanlarında da değişiklik ve yenilemeler yapılmıştır. Bu süreç  zarfında  merkezi monitör sistemi kurulumu ile  hasta tedavi alanları yeniden oluşturulmuş daha aktif kullanılabilir alanlar sayesinde hastalarımıza sunulan sağlık hizmetinin kalitesi arttırılmıştır.

6c78cc0e-ec5e-4a92-9568-fb3f6f07cda5.jpg IMG_5693.jpg