T.C. Sağlık Bakanlığı Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

CANAN EVCİ.JPG

Unvan, Adı Soyadı:

Enfeksiyon Hastalıkları Uzm. Dr. Canan EVCİ
Doğum Tarihi / Doğum Yeri:
1971 - İstanbul
E-mail Adresi:
 ----------
Eğitimi:
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Uzmanlık Eğitimi:
Uludağ Üniversitesi Tıp Fak, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD.
Çalıştığı Kurumlar:
Bursa A.O.S Onkoloji Hastanesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı
Bursa Karacabey Devlet Hastanesi
Çanakkale Biga Devlet Hastanesi
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Bursa Gemlik Engürücük Sağlık Ocağı
Kütahya Aslanapa Merkez Sağlık Ocağı

Kongre, Kurs ve Seminerler:

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİNİK) Uzmanlık Yeterlik Belgesi (2016) Eğitici Eğitimi, TC Sağlık Bakanlığı, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği (2013) Dezenfeksiyon, Antisepsi, Sterilizasyon Sertifikası, DAS Derneği (2009)

Aile Hekimliği Sertifikası, TC Sağlık Bakanlığı, Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü (2008)

AB Biodisk Laboratory for Education (ABLE), MIK and PK/PD for Targeting Therapy of Critical Infections in High Risk Patients, Sweden (2007)

Investigator Training Program Araştırıcı Eğitimi (2006)