Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

Ümran Sönmez Ek Hizmet Binası

Güncelleme Tarihi: 23/02/2018

Hastanemizde yoğunlaşan ve gittikçe artan hasta sayısı nedeniyle ana bina yeterli olmadığından Ümran Sönmez Onkoloji Kliniği hizmete girmiştir. Ümran Sönmez Onkoloji Kliniğinin olduğu Teras Otel Binası ilk olarak Bursa İl Özel İdaresi tarafından A.O.S. Onkoloji Hastanesine bağış olarak verilmiş, daha sonra Bursa Kanserle Savaş Derneği tarafından hayırsever vatandaşlarımızdan toplanan bağışlarla kısa sürede tadilatı tamamlanıp Ümran Sönmez Onkoloji Kliniği olarak hizmete açılmıştır. Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Ümran Sönmez Hanımın ismi kliniğimize verilmiştir. Burada 35 yataklı Radyasyon Onkoloji Kliniği,11 Yataklı Palyatif Bakım Merkezi ve Evde Bakım Hizmetleri Polikliniği yer almaktadır.

Google Maps                Yandex Haritalar